A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
További információRendben
Kulcspótlás:

Minden Suzuki típushoz lehetőség van nyers kulcs rendeléshez, amit megtehet nálunk is. Ez azt jelenti, hogy a kulcs tolla nincs vágva, tehát fel kell keressen vele egy kulcsmásolót, aki egy másik kulcs alapján elkészíti a bevágást. Indításgátlós (immobilizer) kulcs esetében így már nyitja a zárakat, de nem indítja a motort. A bevágott kulccsal fel kell keresni egy Suzuki márka szervizt ahol rátanítják a kulcsban lévő elektronikát az autó rendszerére.

Lehetőség van vágott kulcsot is rendelni. Ez átlagosan 6-7000.-Ft körüli többlet költséget jelent és a rendeléstől számítva egy hét átfutást. Rendelésnél szükséges:
alvázszám és kulcskód. Utóbbi egy pici fémlemez amit a gépkocsi vásárlásakor a kulcsok mellé adnak. Ezt a kódot fel szokták tüntetni a szervizkönyvben is.
A kulcs tanítás ez esetben is szükséges.

Jelenleg 90%- ban raktárról tudjuk biztosítani az európai piacon forgalomba hozott Suzuki gépkocsik kulcsait, szervizkulcsait, távirányítóit, chip-jeit.

Lehetőség van a gépkocsijában lévő teljes zárkészleten kívül csak 1-1 zárat vagy gyújtáskapcsolót cserélni. Ezek esetenként rendelhetőek a meglévő kulcsokhoz, így megmaradhatnak az eredeti kulcsok.

Folytatjuk..