A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
További információRendben

Tisztelt Érdeklődő!


Köszönjük hogy felkereste portálunkat.

Elsősorban jelenlegi és leendő Suzuki gépkocsi tulajdonosoknak ajánljuk oldalainkat. Célunk hogy hasznos információkkal, tanácsokkal lássuk el az idelátogatókat, kezdve az autóvásárlással, majd az üzemeltetéssel, egészen az eladásig. Mindvégig szem előtt tartva a biztonságot, a minőséget és a gazdaságosságot.

Az itt található cikkek olyan emberektől származnak, akik sok éves tapasztalata elismerést vívott ki az ügyfeleik körében. Munkájuk során elsődleges szempont, hogy a lehetőségekhez képest elégedett visszatérő Suzuki tulajdonosokat tudjanak maguk körül.

Portálunkon találhatnak egy webáruházat is, melyben a leggyakrabban használt alkatrészek, kiegészítők, tartozékok találhatók meg. A kínálat naponta bővül, az áruházunk folyamatosan töltődik. Természetesen ez közel sem a teljes Suzuki paletta, hiszen az több 10 ezer darabos az alátétektől egészen a szerelt egységekig. Technikailag is lehetetlen, sok estben felesleges és zavaró minden apróságot részletesen bemutatni.

A kínált termékek 90%-a azonnal elérhető, a ritkább alkatrészek 1-5 munkanap alatt érkeznek be a  Suzuki európai raktáraiból.

Az elérhetőségeink között telefonszámok is találhatók a gyors kapcsolatfelvételhez.

Telefonszám: +36 20 340-7880

Telefonszám: +36 23 416-524 


Budaörsön a Szabadság út 228. szám alatt ügyfélszolgálattal és alkatrész szaküzlettel is rendelkezünk.

Kellemes böngészést kíván,

Sonkoly János
üzletvezető