Suzuki alkatrész webáruház ajánló
Ügyfélszolgálat, kapcsolat.
Ügyfélszolgálat
& Kapcsolat
ÁSZF, szállítás és garancia.
ÁSZF Szállítás
& Garancia
Termék kereső
 Kosár A kosár üres! PénztárPénztár
  • Bezár
Suzuparts Suzuki Alkatrészek (Sonkoly János ev)
Suzuparts Suzuki Alkatrészek (Sonkoly János ev)   2012 Minden jog fenntartva!Generator: AktivPortal
Újdonságok
Top termékek
Közösségi oldalaink
Használt Suzuki eladás
Rengeteg használt autó van a hazai piacon. Nehéz az értékesítés, hacsak nem nyomott áron szabadulunk meg a négykerekűnktől. Ell kell döntsük hogy magunk próbálkozunk az eladással, vagy kereskedőre bízzuk.
Általában használt autónkat egy új vásárlásánál különbözö módon, módszerekkel, de beszámítják a kereskedők. Vegyük a korrekt alap esetet:
 
Felértékelik autónkat kora, futott km, általános állapot, extrák alapján. Kalkulálnak egy a piaci árhoz közelítő árat. Mondjuk szerintük  az autónk ér 800 ezer forintot. Esetleg hozzáteszik hogy ők csak 750 ezret tunak adni, mert ezen az áron könnyebb tovább adni. Ez érthető is, senkinek sem hiányzik egy nagy használt autó park. Az árakat mi magunk is ellenőrizhetjük az ismert hirdetési ujságokban, az interneten vagy az autókereskedésekben.
A tapasztalat az, hogy egy tulajdonostól, aki esetleg megbízhatónak, becsületesnek tünik, szivesebben vesznek autót az emberek. További előny, ha látszik az autón hogy gondos, preciz gazdája volt. Kívül, belül tiszta, ülések nem kopottak, a karosszéria sérülésektől, horpadásoktól mentes. Rendelkezik vezetett szervízkönyvvel, esetleg a javításokról számlával. Az ilyen autót sokkal könnyebb eladni még viszonylag magasabb áron is.
 
Na de térjünk vissza a kereskedőhöz. A következő példa: A 800 ezer ft-ot érő autómat beszámítja 1.2 millió-ért. Hogy? Itt jönnek a trükkök. Amikor a kerék nélküli, tréleren odahozott 1000 ft értékű Trabantért is 500 ezer forintot adnak.
De mikor? Akkor ha veszel egy új autót, és azt hitelre veszed. Amennyiben megértenék a hitelszerződés több kilóméternyi apróbetűs résztét a hitelszerződésben, egyből világos lenne, hogy a törlesztéssel nem csak az új autónkat fizetjük ki, hanem a roncs 500 ezres Trabit is valamint kamatokat és kezelési költséget. A bankok a vezérképviseletek sokszor tisztában vannak ezekkel az inkorrekt eljárásokkal. Hallgatólag tudomásul veszik. Profit centrikusak. Persze a hosszútávú üzlet nem erről szól. Inkább keressek kevesebbet, fejlődjek lassabban, de az ügyfelem az  legyen elégedett. Az elégedett ügyfél a legjobb reklám. Láttunk összedőlni nagy nevű merész márkakereskedéseket, akik az emberek hiszékenységére építettek.
 
Autókozmetika
 
Ha magunk hirdetjük autónkat, készítsünk róla jó képeket kívül-belül, motortér stb. Legyen tiszta. Tájékoztassuk korrekten a vevőt, alakítsunk ki magunkról is autónkról is jó benyomást. Ne feledjük, nem csak jó szándékú vevő jelentkezhet egy próbaútra. Kitűnő alkalom egy kulcsmásolásra, cserére, riasztónk távirányítójának klónozására.
 
Sok sikert kívánunk!  
 
 
 
 
 
 
Utoljára megnézettek
Kiemelt link.

Suzuki gyári tartozékok
Gyári tartozékok, a
Suzuki gyár lapja


Akció
Ajánlatunk
Információk, tanácsok
Érdekességek
Bezár X
Cégadatok:Suzuparts Suzuki Alkatrészek (Sonkoly János ev)
Bejegyezve:Fővárosi Bíróság Cégbíróságán
Cégjegyzék:5919201
Adószám:56047044-2-33
Bankszámla:11600006-90000006-12162883
Telefon:+36 23 416 524
Telefon:+36 20 340 7880
Email:info@suzukilap.hu
Kérdezzen, vagy írjon nekünk!
Az Ön neve:
E-mail címe:
Üzenet:

Címünk: 2040 Budaörs Szabadság út 228.

Nyitva: Hétfőtől-péntekig 9-17 óráig. Szombat délelőtt telefonügyelet!

Bezár X

FEL